Hajro Çini: Shtypi gjerman akuzon sot Grenellin si shkak për rrëzimin e qeverisë legjitime të Kosovës

198

Shtypi gjerman akuzon sot Grenellin si shkak për rrëzimin e qeverisë legjitime të Kosovës

Shqipëria ka mbi dy vjet pa Gjykatë Kushtetuese, në dorë të një Psikopati të droguar dhe jashtë kontrollit, për shkak të një Grenelli tjetër, Don Lu.

Pas 19 vjetësh, mijëra të vrarësh, triliona dollarësh të humbura, më në fund USA e kuptoi se ishte absurditet (dhe kriminale) të qëndroje në Afganistan dhe po tërhiqet pa fitore.

Një nga mendjet më të mënçura të njerëzimit, me të drejtë shkruan:
Ka ardhur koha që politikëbërësit amerikanë të kuptojnë se sa më shumë që ndërhyjnë në vende të tjera për hir të stabilitetit, aq më shumë ato sjellin paqëndrueshmëri (përveç rasteve të ndonjë gjendje të jashtëzakonshme). Ose ndoshta është koha për të redukttuar rolin e politikëbërësve në çështjet e politikave. “Antifragile” Taleb (faqe 107)