Enkel Demi: Mbështetësit e një regjimi dhe një kryeministri që ndaj gazetarëve është sjellë si dhunues, sot të paktën të heshtin

178
Sigal

Nga Enkel Demi

Janë mbështetësit e një regjimi dhe një kryeministri që ndaj gazetarëve është sjellë si dhunues, censor, armiqësor, kurse ata kanë heshtur gjithmonë si peshku në ujë.
Të paktën sot, në Ditën Botërore të Lirisë së Medias të vazhdojnë të heshtin, pasi leksioni i vetëm që mund të pranosh prej tyre do të qe në lidhje me bulmetin: “Ja si milet lopa”.