Edmond Panariti: Karantina kufizon lirinë e lëvizjes por jo të drejtat qytetare.

174
Sigal

Abuzimin dhe dhunën nuk ka karantinë që e ndal!

Në mes të Parisit, me mijëra protestues thyejnë karantinën për të protestuar ndaj dhunës policore dhe shkeljes së të drejtave të njeriut.

Karantina kufizon lirinë e lëvizjes por jo të drejtat qytetare.