Dr. Vili Minarolli: Pse DASH nuk u mbeshtet tek informacionet vjetore te tij ku flitet per nje narko shtet

246
Dr. Vili Minarolli, ish ambasador
Vertet me shqeteson nje pyetje pas njoftimit te DASH se cilat ishin informacionet qe i kishin sherbyer per shpalljen “ non grata” te zotit Berisha: Pse DASH nuk u mbeshtet tek informacionet vjetore te tij ku flitet per nje narko shtet , ku krimi i organizuar, korrupsioni dhe shperdorimi i pasurise publike jane pasqyra e sotme e ketij shteti ne te cilin zoti Berisha nuk ka patur asnje rol vetem ate te nje opozitari ne sherbim te interesit kombetar?
Sigal