Alfred Cako: Diçka e madhe po ndodh me Coronavirusin

1238

Ka 3 ose me shume mundesi qe une po i rendis sipas gjasave me te medha te me e vogla: 1- Trump me grupin e tij okult militar QAnon eshte ne lufte me Iluminatin (pak a shume vazhdimi i Luftes se dyte Boterore mes dy Dhjatave”) per supremaci boterore ne te ardhmen duke shkateruar sistemin aktual financiar dhe letrave me vlere;; nese kjo eshte e vertete, Trump dhe ushtria kane nje liste me njerez qe sipas tyre kane bere krime ekonomike, pedofili, trafikim njerezish, etj ku jane rreth 160 mije persona qe ata thone se i kane shpetuar drejtesise ku hyjne bankieret, yjet e kinomatografise, hierarke te fese, antare te familjeve mbreterore,, etj; 2- Koronavirusi eshte hedhur per te kufizuar e kontrolluar njerezimin nepermjet vaksinave dixhitale te detyrueshme nga Iluminati; 3- Ka nje lufte mes Reptilianeve dhe andromedaneve per te kontrolluar token. Iluminati eshte me Reptilianet; ketu prape ka dy mundesi: Trump te jete bashke me andromedanet e sistemit Pleyades kunder Rendit te Vjeter dhe Iluminatit ose Trump dhe Iluminati jane bashke me Reptilianet kunder andromedaneve; – ndoshta mund te jete edhe ndonje arsye tjeter qe lidhet me CV-19, koha do ta tregoje;