Agjenda djallëzore, vaksina do të shkatërrojë njerëzimin

455
APTOPIX Virus Outbreak Vaccine
Sigal

Nga Alfred Çako

Ja çfarë është planifikuar: 1- Në fundgusht, fillimi i mbylljes prapë nga gjoja virusi më i rëndë, do manipulojnë numrat si ju do qejfi me testet, që janë totalisht një mashtrim shkencor.

2-Tetor-Nëntor vaksina helm vjen në Shqipëri; vaksina do të vijë kur populli do të jetë i mbyllur që të mos lejohet asnjë jashtë të organizohet kundër; nëse nuk pranoni të merrni helmin direkt në gjak do jua bëjnë me forcë, me ushtri, me polici, me dhunë. Do të ndodhë kur të jeni në pikën më të dobët, kur të jeni pa bukë në shtëpi dhe pa aktivitet, në biznes të falimentuar.
Vetëm ata që do të bëjnë vaksinën do lejohen të dalin, do na thonë djallëzorët nga të gjitha qeveritë e botës. Por thjesht do ju çojnë në pranimin e helmit dhe shkatërrimin e jetës përgjithmonë pasi të merrni vaksinën. Populli i shkretë do vejë të marrë dozën e helmit. Pse duan ta helmojnë?

Sepse duan të ulin popullsinë e botës siç e kanë planifikuar dhe pjesa tjetër do të ketë shtypje totale, sepse janë gjithë kohën të dobët e të sëmurë, ju është dëmtuar truri, ndaj nuk mendojnë dot. Prandaj shpërndani të vertetën sot te të gjithë, asnjë sekondë mos humbni se kjo është agjenda më djallëzore që është planifikuar ndonjëherë. Dhe më pas të reagojmë e të mbrohemi duke filluar punën që tani, se më pas do të jetë tepër vonë.