5 qershori, Panariti publikon shprehjen: Partia ju urdhëron që ti mohoni të gjitha sa shkruhen, shihen dhe dëgjohen

70
PANARITI PER VIZITEN E TIJ NE FRANCE - Nenkryetari i Bashkise se Tiranes Edmond Panariti, duke folur gjate nje konference shtypi, ku ka komentuar ne lidhje me viziten e tij ne France, ku eshte zgjedhur anetar i Bordit Drejtues te planit te veprimit per biodiversitetin e qyteteve te rajonit te Mesdheut.

Ish-ministri Edmond Panariti me anë të një postimi ka rikthyer në vëmendje marrëveshjen e 5 qershorit.

Panariti e ka përshtatur situatën me një shprehje të George Orwell.

POSTIMI:

Për përfaqësuesit e pushtetit që hodhën në erë marrëveshjen e 5 Qershorit për zgjedhje të lira dhe të ndershme, George Orwell shkruan :
Partia ju urdhëron që ti mohoni të gjitha sa shkruhen, shihen dhe dëgjohen.
Ky është urdhëri suprem dhe përfundimtar i saj.