Reagimi i Presidentit të FSHN-së, Agim Çiraku: Gersi, një notar model

1021

Për pjesëmarrjen e Gersi Trokës në veprimtarinë ndërkombëtare në Prishtinë, dje Presidenti i FSHN-së, Agim Çiraku, deklaroi se ai është një model për të gjithë notin shqiptar. “E admiroj dhe e përshëndes Gersi Trokën, i cili edhe pse me sindromën Dawn, noton i barabartë me moshatarët e tij. Ne si federatë ndjehemi krenarë për këtë pjesëmarrje të Gersit, në çdo garë do jemi pranë tij”, kështu theksoi dje Presidenti i FSHN-së, Agim Çiraku.