Shenjat e zodiakut që ju trajtojnë mirë vetëm kur kanë nevojë për ju

122
Sigal

Kontrolloni se cilat janë këto shenja dhe mbajini sa më larg!

Virgjëresha

Egocentrizmi i Virgjëreshës i bën të besojnë se janë më të mirë se gjithë të tjerët dhe se kanë gjithmonë të drejtë, duke marrë kështu avantazhin dhe suksesin më të madh. Shumë të përqendruar tek vetja, ata kanë gjithmonë prioritet nevojat e tyre, gjë që është problem edhe për të tjerët. Në periudha të ndryshme, përfaqësuesit e kësaj shenje mund të abuzojnë me vullnetin tuaj të mirë pa pendim thjesht sepse besojnë se duhet të jetë. Virgjëreshat besojnë se të gjithë kanë lindur për t’u shërbyer atyre dhe ndryshimi i pikëpamjeve të tyre është pothuajse i pamundur. Kujdes prej tyre!

Akrepi

Kjo anë negative e personalitetit është më e dukshme tek Akrepat kur ndihen të lënduar ose të dëmtuar. Kur ata mendojnë se dikush i ka manipuluar, ata mund të marrin një qëndrim intensivisht hakmarrës, duke bërë çmos për ta dëmtuar atë person. Disa nga strategjitë e përdorura nga kjo shenjë në drejtim të hakmarrjes është të përfitojnë nga të tjerët. Ata pretendojnë se shkojnë mirë me këdo që i ka lënduar për një kohë të gjatë për të hartuar planet e tyre dhe për të bërë një hakmarrje të fuqishme. Duhet të jeni shumë të kujdesshëm me këto shenja.

Shigjetari

Shigjetarët janë njerëz me cilësi të veçanta dhe nuk janë të gjithë të këqij. Defektet e tyre të personalitetit lidhen më shumë me faktin se ata janë aq të fiksuar pas vetë jetës, saqë nuk e kuptojnë ndikimin që kanë qëndrimet e tyre tek ata që i rrethojnë. Kur ata janë në kulmin e përfshirjes personale, ata mund të jenë të pakujdesshëm, të patakt dhe të paqëndrueshëm, duke u drejtuar vetëm te njerëzit që mund t’u ofrojnë atyre ndonjë përfitim, sado të përkohshëm. Megjithatë, durimi dhe dialogu mund të ndihmojnë në zgjidhjen e situatës.

Peshqit

Mund të duket e gabuar që njerëzit vetëmohues si Peshqit janë gjithashtu egoistë, por në shumë raste ky është realiteti. Ata pëlqejnë të eksplorojnë dhe zbulojnë gjëra për veten e tyre dhe mund ta bëjnë këtë në kurrizin emocional të dikujt tjetër. Shumë nga marrëdhëniet e tij janë të motivuara vetëm nga interesi. Ata mund të jenë miqtë tuaj më të mirë kur kanë nevojë për një favor, por kur është koha për të ndihmuar, ata mund të veprojnë me dembelizëm dhe nuk kanë ndjeshmëri.