Shenjat e horoskopit me intuitën më të fortë

77
Sigal

Gaforrja

Edhe nëse jeni duke u përpjekur shumë për të ndrydhur ndjenjat tuaja, një Gaforre nuk po përjeton asgjë. Ata mund të shohin drejtpërdrejt përmes fasadës tuaj. Në fund të fundit, Gaforrja e merr fuqinë e tyre nga hëna, sundimtari i emocioneve dhe ndjenjave. Të dish se çfarë po ndodh vërtet me ty është ajo që ata bëjnë më së miri. Ata mund të kuptojnë se kush ka qëllimet më të mira dhe kush ka më të keqin me një lehtësi pothuajse të mbinatyrshme. Nëse një Gaforre ju beson, kjo ndodh sepse ata e dinë në zemër se munden.

Peshorja

Peshorja i shikon gjërat pa paragjykime, kjo është arsyeja pse intuita e tyre është shumë e saktë dhe e besueshme. Duke qenë shenja e horoskopit e gjykimit dhe ekuilibrit, ata mund të shohin një situatë pa paragjykime, kështu që ju e dini se perspektiva e tyre nuk është e turbullt nga opinionet e tyre. Me fjalë të tjera, ata mund të bëjnë dallimin midis asaj që duan të besojnë dhe asaj që është në të vërtetë e vërteta. Intuita e Peshores i ndihmon ata të lundrojnë nëpër konflikte dhe të manovrojnë nëpër situata sociale si një kampion.

Akrepi

Kur një Akrep shikon në sytë tuaj, pothuajse ndjehet sikur po shikon drejtpërdrejt në shpirtin tuaj. Ja sa e fortë është intuita e tyre. Ndërsa shumica e njerëzve preferojnë të shmangin të vërtetën, një Akrep është programuar ta kërkojë vazhdimisht atë. Është ndonjë çudi? Akrepi udhëhiqet nga Plutoni, planeti i errësirës dhe transformimit, i cili është një nga planetët më mistikë nga të gjithë. E bën të lehtë për Akrepin të heqë dorë nga mendja e tyre logjike dhe të lejojë që vendimet e tyre të transformohen nga ndjenjat e tyre të brendshme.