Princ Harry motivon të tjerët të lënë punën për këtë arsye

149
Sigal

Princi Harry sot këshilloi njerëzit që ndihen ‘të mbërthyer në  një punë që nuk u sjell gëzim’ të largohen dhe tha se largimi nga puna ishte diçka për t’u ‘festuar’.

Duka i Sussex-it, i cili jeton në një rezidencë 11 milionë dollarëshe në Kaliforni dhe ka një sërë marrëveshjesh miratimi me kompanitë që e paguajnë atë për të përfaqësuar markat e tyre, tha se njerëzit duhet të lënë punën për të vënë lumturinë në radhë të parë.

Citimet e tij u publikuan në të njëjtën ditë kur u publikuan diskutimet e vëllait të tij Princ William në lidhje me shëndetin e tij mendor në një turne të “Apple”.

William tregoi se puna e tij si pilot i helikopterit të ambulancës ajrore, i shkaktoi atij një krizë të shëndetit mendor, kur ai ndihmoi për të shpëtuar një fëmijë të plagosur rëndë, por ai vazhdoi të punonte në këtë punë.

Harry tha gjithashtu se bota ishte në ‘fillimin e zgjimit të shëndetit mendor‘.

Ai gjithmonë ka qenë aktivist i shëndetit mendor dhe herë pas here jep këshilla për ata që vuajnë dhe hasin problematika.