Nëse jeni një nga këto 4 shenja të zodiakut, urime! Jeni në listën e mamave perfekte

131
Sigal

Gaforrja

Të ndjeshme, të dashura dhe shumë të kujdesshme. I kushtojnë rëndësi të madhe ushqyerjes së shëndetshme.

Luani

Një nënë Luan është jashtëzakonisht besnike dhe bujare. Ato sigurohen që asnjë gur të mos mbetet pa lëvizur për fëmijën.

Virgjëresha

Këto nëna janë perfeksioniste. Atyre u pëlqen të planifikojnë gjithçka dhe t’i organizojnë gjërat në një renditje sistematike. Ato janë të njohura për aftësitë e tyre në shumë detyra duke u siguruar që gjithçka ta bëjnë në mënyrë të përsosur.

Peshqit

Nënat Peshq janë të natyrës së qetë, të ndjeshme dhe të dhembshur. Ato janë tepër të dashura dhe do të sigurohen që të kenë një marrëdhënie mirëkuptimi me fëmijët e tyre. Ato janë jashtëzakonisht mbështetëse.