Jeni guximtare? Ja trendi i postimit të fotove në Instagram këtë verë…

453
Sigal

Rrjetet sociale janë bërë një pjesë e pandarë e jona dhe fatkeqësisht e kemi shumë të vështirë të ndahemi nga to.

Pavarësisht se na marrin shumë kohë dhe janë bërë pothuajse të gjitha njësoj, prapë i kushtojmë një rëndësi shumë të madhe.

Është bërë e zakonshme tashmë në të gjithë botën që një stil i veçantë, të kthehet në trend nëpërmjet rrjeteve sociale, sidomos Instagram-it, rrjetit më të madh të shpërndarjes së fotografive.Një trend i ri me fotografi është përhapur në internet atje ku përdoruesit e rrjeteve sociale heqin çdo gjë dhe tregojnë të pasmet e tyre në internet.

Përdoruesit, femra po edhe meshkuj, fotografohen nga mbrapa duke treguar vetëm të pasmet të cilat shumë herë janë dhe të pa mbuluara!

Ky trend i ri ka përfshirë të gjitha rrjetet sociale të Instagram dhe Snapchat dhe pritet që të ketë dhe më shumë fotografi të tilla brenda pushimeve verore në të gjithë Europën dhe Amerikën.