Gruaja e dalloi grabitësin shqiptar nga fotoja, ja gjyqi interesant që po zhvillohet në Itali

464
Sigal

Një gjyq interesant u zhvillua këto ditë në Itali, ku në qendër ishte edhe një shqiptar.

Altin Marku, është pikasur si grabitës nga pronarja e një banese, nëpërmjet albumit fotografik që i ka vënë përpara policia.

Por Gjykata nuk është bindur se grabitësi është Altin Marku, edhe pse pronarja e banesës ku ndodhi grabitja, përzgjodhi pikërisht shqiptarin midis tre sozive që iu vendosën përballë.

Gjykata i kërkoi Prokurorisë të sjellë edhe disa persona të tjerë të ngjashëm, duke e shtyrë gjyqin e radhës për në muajin maj.

Gruaja e dalloi Altin Markun nëpërmjet një fotoje të disa viteve më parë që iu vendos përballë nga policia.

Ngjarja për të cilin dyshohet shqiptari 37 vjeçar ka ndodhur në vitin 2017 në krahinën e Lombardias.

Gruaja u fut në shtëpi në mënyrë surprizuese për grabitësit të cilët mundën të vidhnin dy orë Rolex dhe  dy palë këpucë që kushtonin 600 euro.

Gruaja mundi ta shquajë një nga grabitësit, më pas edhe nëpërmjet një albumi fotografik, një provë të cilën mbrojtja ka kërkuar të rrëzohet.