Eurovizioni u mbajt dje online, ja si u rendit Arilena Ara

366
Sigal

Ashtu si çdo gjë po ndodh online kohët e fundit për shkak të Koronavirusit, njëjtë ka ndodhur edhe me Eurovizionin. Ai është mbajtur ditën e djeshme dhe Shqipëria ka arritur të kualifikohet për në finale.

Megjithatë në fazën e fundit u rendit e fundit me 63 pikë në total. Konkurrimi u bë gjithashtu online dhe Arilena Ara e prezantoi këngën me versionin audio. Në vend të parë është renditur Islanda me 434 pikë në total.

Image