Del lista e vitit 2021, të famshmit më të paguar në botë për një postim në ‘Instagram’

117
Sigal

Është publikuar lista e vitit 2021 e personazheve të famshëm më të paguar, bazuar në atë që me sa duket fitojnë për postime në “Instagram”.

Të famshmëve u kërkohet shpesh të postojnë përmbajtje të sponsorizuar dhe Hopper HQ ka përpiluar një listë se sa para mund të fitojnë këta VIP-a për një postim.

“Lista e të pasurve në Instagram” përmban emrat më të mëdhenj në Hollywood dhe lista e vitit të kaluar shfaqi Dwayne “The Rock” Johnson në vendin e parë, i ndjekur nga Kylie Jenner.

Ndërsa këtë vit, Dwayne është radhitur në vendin e dytë dhe Kylie u kthye në numrin 4.

 

Mes tyre është edhe futbollisti CR7, këngëtarja Miley Cyrus apo edhe Kendall Jenner.

 

Cristiano Ronaldo

Ndjekës: 322 milionë

Pagesa për postim: $1,604,000

 

Dwayne “The Rock” Johnson

Ndjekës: 259 milionë

Pagesa për postim: $1,523,000

 

Ariana Grande

Ndjekës: 256 milionë

Pagesa për postim: $1,510,000

 

Kylie Jenner

Ndjekës: 254 milionë

Pagesa për postim: $1,494,000

 

Selena Gomez

Ndjekës: 249 milionë

Pagesa për postim: $1,468,000

 

Kim Kardashian

Ndjekës: 241 milionë

Pagesa për postim: $1,419,000

 

Lionel Messi

Ndjekës: 241 milionë

Pagesa për postim: $1,169,000

 

Beyonce

Ndjekës: 197 milionë

Pagesa për postim: $1,147,000

 

Justin Bieber

Ndjekës: 187 milionë

Pagesa për postim: $1,112,000

 

Kendall Jenner

Ndjekës: 179 milionë

Pagesa për postim: $1,053,000

 

Taylor Swift

Ndjekës: 171 milionë

Pagesa për postim: $1,012,000

 

Jennifer Lopez

Ndjekës: 168 milionë

Pagesa për postim: $988,000

 

Khloe Kardashian

Ndjekës: 170 milionë

Pagesa për postim: $949,000

 

Nicki Minaj

Ndjekës: 149 milionë

Pagesa për postim: $874,000

 

Miley Cyrus

Ndjekës: 140 milionë

Pagesa për postim: $838,300

 

Neymar

Ndjekës: 156 milionë

Pagesa për postim: $824,000

 

Miley Cyrus

Ndjekës: 140 milionë

Pagesa për postim: $838,300

 

Kourtney Kardashian

Ndjekës: 135 milionë

Pagesa për postim: $785,000

 

Kevin Hart

Ndjekës: 118 milionë

Çmimi për postim: $706,000

Virat Kohli

Ndjekës: 140 milionë

Pagesa për postim: $680,000

 

Demi Lovato

Ndjekës: 111 milionë

Pagesa për postim: $668,000