Çifti i njohur dhurojnë 100 mijë dollarë për organizatat bamirëse në Liban

271
Sigal

George dhe Amal Clooney dhuruan 100 mijë dollarë për organizatat bamirëse me bazë në Liban.

Cifti i famshëm ka thënë se janë shumë të prekur dhe të shkatërruar për vdekjen e 135 njerëzve dhe lëndimin e mbi 5000 personave në Bejrut.

Donacioni humanitar është dhënë për organizatat Kryqi i Kuq i Libanit, Impact Libani dhe Baytna Baytak.

Gruaja e Clooney, Amal ka lindur në Bejrut ku ka jetuar deri në moshën 2 vjeçare.