Aktorja flet për luftën kundër sklerozës së shumëfishtë

157
Sigal

Aktorja Kristina Applegae, ylli i serialit Wedding Waters, ka festuar së fundmi ditëlindjen e saj të 50-të dhe me atë rast ka hyrë në Twitter dhe ka përmendur sëmundjen me të cilën është diagnostikuar këtë vit.

“Unë jam 50 vjeç dhe kam sklerozë të shumëfishtë. Ishte e veshtire. Ju dërgoj kaq shumë dashuri të gjithëve këtë ditë. Shumë janë të sëmurë sot dhe unë po mendoj për ty. Le të gjejmë atë forcë për të ngritur kokën. E imja është aktualisht në jastëk. Por përpiqem”, ka shkruar Kristina.

Shumë miq e kanë mbështetur në komente.

Kristina zbuloi në gusht të këtij viti se kishte sklerozë të shumëfishtë.

Kristina kishte luftuar më parë me kancerin e gjirit dhe në vitin 2008 iu nënshtrua një mastektomie të dyfishtë.