A i keni këto pika në sy? Zbuloni se çfarë do të thotë për shëndetin tuaj

103
Sigal

Ju mund të kuptoni shumë se si ndihet dikush duke ju parë në sy. Por a e dini se edhe sytë mund të thonë shumë për shëndetin e njeriut ? Për shekuj me radhë, mjekët e kanë ditur se syri është shtrirja e sistemit nervor, plot me mbaresa nervore, enë dhe inde që lidhen me të gjitha organet e trupit.

Rëndësia e njollave në sy:

Pra, nëse syri jep informacion për shëndetin e dikujt, çfarë tregojnë këto pika? Na vjen keq, kemi një lajm negativ. Të njohura edhe si njolla zgjebe, këto njolla të vogla të kuqe ose jeshile tregojnë praninë e toksinave në trup. Këto toksina zakonisht hyjnë në trup përmes ilaçeve ose mjedisit. Si të kuptoni se cila zonë është prekur? Varet se ku është shfaqur njolla.

Dr. Bernard Jensen e bëri këtë hartë në mënyrë që të kuptoni se cila zonë ka problemin. Për shembull, sipas hartës, pika në foto tregon se ka toksina në fshikëz. Lajmi i mirë është se me kalimin e kohës dhe mjekimin e duhur, njolla do të tkurret dhe përfundimisht do të zhduket.

Por mos harroni të konsultoheni me mjekun tuaj!

Nuk është keq të shikoni hartën për të kuptuar vetë se cila pjesë e trupit ka problem. Por, si me çdo kusht mjekësor, është mirë të konsultoheni me një mjek përpara se të përpiqeni ta zgjidhni vetë problemin