8 sekrete për një marrëdhënie më të shëndetshme dhe afatgjatë

58
Sigal

Një marrëdhënie e lumtur dhe afatgjatë, pa dyshim kërkon shumë punë dhe dëshirë nga të dyja palët, por edhe disa sekrete të ndihmojnë shumë. Më poshtë, do të gjesh 8 të tilla:

Qëndro realist në pritshmëritë e tua

Ktheje lidhjen në një zonë të sigurt dhe ji prezent për partnerin/en

Përqendrohu në cilësitë dhe situatat pozitive

Bashkëpuno me personin e zemrës, veçanërisht në kohë kritike

Ji detajist/e ndaj gjesteve të vogla

Kalo kohë cilësore me personin e zemrës dhe krijo kujtime të bukura dhe argëtuese