Sigal

Martesa është një ngjarje e rëndësishme në jetën e çdo njeriu, sidomos të vajzave të cilat ëndërrojnë për të që në moshë fare të vogël. Mirëpo jo për të gjithë martesa vjen në të njëjtën moshë, pasi duke u bazuar në disa rrethana të ndryshme gjithsecili martohet në moshë të ndryshme.

Pak më poshtë do t’ju japim mundësin që të zbuloni se në çfarë moshe është e destinuar të martoheni. Gjithçka që duhet të bëni është të zgjidhni lulen tuaj të preferuar dhe të lexoni kuptimin.

Lule n. 1: Tulipan

Ju do të martoheni në mes 21 dhe 23 vjeç. Tulipani do të thotë dashuri e përsosur. Më shumë gjasa, ju jeni një person jashtëzakonisht pozitiv i rrethuar nga shumë miq. Marrëdhëniet romantike luajnë një rol të rëndësishëm në jetën tuaj. Jeni një person absolutisht i lumtur dhe ju pëlqen të shijoni gjithçka që fati ju ofron. Argëtim, miq dhe dashuri janë tri komponentë të rëndësishëm të jetës suaj.

Lule n. 2: Margarita e verdhë

Ju do të martoheni në mes 35 dhe 40 vjeç. Margarita e verdhë është një simbol që personifikon lindjen e bukurisë dhe gjithashtu fillimin e diçkaje të mirë. Më shumë gjasa, në momentin që nuk jeni të fokusuar në marrëdhënie dhe dashuri. E trajton martesën si një të ardhme shumë të largët.
Megjithatë, në pak vite, mendimi juaj për martesën do të ndryshojë. Këto lule janë të lidhura me miqësinë, gëzimin dhe inteligjencën. Më shumë gjasa që jeni më racionalë sesa një person emocional. Mesazhi i këtij simboli, ju pëlqen jeta! Dashuria do t’ju habisë kur më pak ta prisni

Lule n. 3: Hibisku

Ju do të martoheni në mes 31 dhe 34 vjeç. Në përgjithësi, lule Hibisku simbolizon një atmosferë relaksuese dhe romantike, bukurinë dhe të rinjtë. Nëse keni zgjedhur hibiskun, kjo gjithashtu do të thotë që ju jeni një person akomodues që e do lirinë dhe është gjithmonë i hapur për aventura, shkruan FemratNeës. Hibisku është një lule e bukur që tërheq fluturat dhe bletët. Kjo do të thotë që në jetë ju gjithashtu mund të tërheqni lehtësisht njerëzit rreth jush.

Lule n. 4: Luledielli

Ju do të martoheni në mes 27 dhe 30 vjeç. Luledielli zakonisht lidhet me diellin, gëzimin dhe lumturinë. Simboli i lulediellit përdoret për t’iu referuar gëzimit të pastër që nuk mund të fshihet. Ka shumë të ngjarë që ju jeni një person shumë i ndritur që transmeton anën e tij pozitive tek të tjerët. Jeni një person i ngrohtë dhe i mirë, jeni një nga ata optimistë, gota e të cilëve është gjithmonë gjysmë i plotë, ju gjithmonë shikoni një anë pozitive, madje edhe në situatat më të dëshpëruara.
Për më tepër, ju jeni një person shumë kurioz, i cili është i interesuar për gjithçka që është e re dhe e pashkelur. Ju duhet të mësoni botët dhe mundësitë e reja përpara se të vendosni diçka specifike. Kur të jeni rreth tridhjetë, do të jetë epoka ideale që t’ju lidhë me dikë.

Lule n. 5: Trëndafili

Ju do të martoheni në mes 18 dhe 20 vjeç. Trëndafili i kuq është një simbol i dashurisë, pasionit, bukurisë dhe romancës. Ju jeni një person vërtet romantik dhe i dashur, për të cilin dashuria është gjithmonë prioritet. Ju jeni një person besnik dhe i pasionuar. Zgjedhja e një trëndafili të kuq gjithashtu do të thotë se ju jeni një luftëtar nga natyra. Gjithashtu, nëse takoni personin e duhur, ju jeni gati për të filluar një familje në një moshë të re.
Është interesante të theksohet se nëse keni qëllime specifike në jetë dhe ju e dini saktësisht se çfarë doni nga kjo, në martesë ju do të destinohet të bëheni versioni më i mirë i vetes. Trëndafilat shoqërohen me respekt dhe kujdes. E njëjta gjë vlen për ju: keni nevojë për dikë që mund të besoni dhe kush do t’ju dojë aq sa ta doni.

Lule n. 6: Qershi në lulëzim

Ju do të martoheni në mes 24 dhe 26 vjeç. Në kulturën japoneze, lulëzimi i qershisë zë një vend të veçantë. Historia e saj daton që në kohët e lashta. Japonia e shoqëron atë me butësi, brishtësi dhe me bukurinë e jetës, shkruan FemratNeës. Lulja shërben si një kujtesë e gjallë që jeta jonë është e ndritshme dhe e bukur në shumicën e rasteve, por është gjithashtu tragjikisht e shkurtër.
Qershia simbolizon forcën, si fizike ashtu edhe morale. Për ju, të dyja, traditat dhe rritja juaj personale janë njësoj të rëndësishme. Prandaj, mosha midis 24 dhe 26 vjeç është periudha optimale për martesën tuaj.

Lule n. 7: Buqetë

Nëse keni zgjedhur një tufë lulesh kjo do të thotë se ka shumë të ngjarë, është e vështirë për ju të zgjidhni një partner të veçantë. Kjo nuk do të thotë që ti nuk mund të biesh në dashuri. Por ju sigurisht nuk jeni ai që beson në dashurinë e përjetshme.
Por mos u shqetësoni, kjo gjithashtu ka avantazhet e saj, nga çdo marrëdhënie ju merrni shumë mësime të dobishme për veten tuaj dhe e kuptoni vetë atë që ju duhet vërtet në jetë. Mos harroni se jeta është një kuti me çokollata, kurrë nuk e dini se çfarë do të gjeni brenda saj. Surpriza ju pret kudo dhe kjo buqetë simbolizon surprizat më të papritura.

Lule n. 8: Lule e tharë

Ju do të martoheni në moshën mbi 40-vjeçare. Një lule e tharë ose e vdekur nuk është një shenjë e mirë. Më shumë gjasa ju do të keni nevojë për shumë kohë për të besuar në dashurinë e vërtetë dhe pak më shumë kohë për të gjetur bashkëshortin tuaj shpirtëror.
Sidoqoftë, edhe nëse keni përjetuar më parë vuajtje për shkak të një dashurie të përfunduar, koha do të shërojë të gjitha plagët. Mos harroni se nuk ka kufizim moshe për dashurinë. Nuk është kurrë tepër vonë për të filluar përsëri të jetosh dhe më në fund të takosh dashurinë tënde të vërtetë.