Tigresha e vogël kërkon për ndihmë nga njerëzit, humbi nënën para se të mësonte të gjuante

79

Ky është momenti kur një tigër i vogël shfaqet duke kërkuar ndihmë nga një njeri, pasi ka humbur nënën e tij në lindje të Siberisë.

Tigri u afrua shumë me shtëpitë në fshatin Gornovodnoye dhe u pa duke qëndruar i patrembur në anë të rrugës.

Ajo u shfaq pranë dritares së një shtëpie, në kërkimin e saj për ndihmë përgjatë disa javëve.

Tigri femër vetëm 10 muajëshe besohet se po kërkonte për ndihmë, duke qënë se ishte ende shumë e vogël për të gjuajtur vetë ushqim.