Si t’i veshësh me stil ‘mom jeans’

124
Sigal

Pas pandemisë, pas javëve të tëra me tuta dhe pizhama, nuk ishte rastësi që njerëzit kthyen sytë nga “mom jeans” – një term joformal që përdoret për t’iu referuar xhinseve me bel të lartë, që janë të lirshme si në pjesën e sipërme të këmbëve ashtu edhe te kyçet.

Duket se ky model xhinsesh do të qëndrojë gjatë në modë dhe të dini si t’i kombinoni – për t’u dukur të veshur me stil – do të jetë çelësi për një pamje gjithnjë të kuruar. Ja se si:

1 – Diçka e thjeshtë: E gjitha xhins

Si t'i veshësh me stil ‘mom jeans’

2 – Kombinoje me një trupore dhe aksesorë që bien në sy

Si t'i veshësh me stil ‘mom jeans’

3 – Xhaketë dhe një bluzë me shkronja ose imazhe

Si t'i veshësh me stil ‘mom jeans’

4 – Patjetër që këmishë! Futeni një pjesë brenda

Si t'i veshësh me stil ‘mom jeans’

5 – Reçipeta për një look që guxon

Si t'i veshësh me stil ‘mom jeans’

6 – Zbuloni pak lëkurë

Si t'i veshësh me stil ‘mom jeans’

7 – Këmishë + këpucë/sandale me taka

Si t'i veshësh me stil ‘mom jeans’

8 – Zgjidh ngjyrat

Si t'i veshësh me stil ‘mom jeans’

9 – Klasikja: Bluza e bardhë

Si t'i veshësh me stil ‘mom jeans’