Si të manifestoni para, vetëbesim, rritje në karrierë dhe miqësi të reja!

131
Sigal

A keni dashur ndonjëherë diçka shumë? Ndoshta e keni imagjinuar atë në detaje, keni kaluar orë të tëra duke punuar drejt saj, ose i keni thënë vetes vazhdimisht se do të ndodhë… derisa ka ndodhur. Kjo quhet manifestim, dhe mund të funksionojë për gjëra kryesore (hyrja në universitetin tuaj të ëndrrave, takimi me dikë jashtëzakonisht perfekt për ju) dhe gjëra më të vogla (një intervistë pune, gjetja e një apartamenti të ri etj).

Dhe po, kjo mund të ndodhë në një nivel të nënndërgjegjeshëm, por gjithashtu mund ta shfaqni në mënyrë aktive dhe të ndërgjegjshme gjithçka që dëshironi.

Si të manifestoni para

Imagjinoni si do ishte të mos shqetësoheshit për paratë. Pastaj merrni një stilolaps dhe shkruani një çek … për veten tuaj, për një shumë që do t’ju bëjë të ndiheni të qëndrueshëm financiarisht.

Zgjidhni një datë të ardhshme (si disa vjet nga tani, muaj ose javë) dhe nënshkruajeni. Vendoseni çekun në një sirtar ose në portofolin tuaj. Tani po punoni drejt një qëllimi financiar dhe universi po brohoret për ju.

Si të manifestoni vetëbesimin

Merrni një copë letër dhe në anën e majtë, shkruani tre gjëra që i doni tek vetja si qerpikët, mënyra si mendoni etj. Në anën e djathtë shkruani 3 nga pasiguritë tuaja.

Pastaj vizatoni viza midis kolonave duke menduar se sa të mahnitshme janë tiparet tuaja më të mira dhe duke u përpjekur të ndjeni dhembshuri për pasiguritë tuaja. Përsëriteni çdo natë ose javë për të mësuar se si të jeni më të sjellshëm dhe më të sigurt në veten tuaj. Besoni se vetëbesimi po ju pushton, se pikat tuaja “të dobëta” po shndërrohen në të forta dhe rrjedhimisht, ky perceptim do të jetë realiteti juaj.

Si të shfaqet manifestoni dashurinë

Do t’ju duhen dy qirinj të kuq ose rozë dhe pak sheqer. Mbajeni në zemër qiririn e parë (të pa ndezur!). Thoni emrin tuaj me zë të lartë dhe përfytyrojeni energjinë tuaj që shkon në qiri. Më pas, mbani qiririn e dytë dhe thoni atributet romantike që dëshironi në jetën tuaj si besnikëria, dhembshuria, seksi fantastik etj.

Vendosni qirinjtë afërsisht gjashtë centimetra larg njëri-tjetrit dhe bëni një shteg sheqeri mes tyre. Së fundmi, ngadalë afrojini qirinjtë së bashku, duke parashikuar një dritë që bëhet më e ndritshme dhe më e ndritshme në sytë e mendjes suaj. Kur qirinjtë janë vetëm një centimetër larg njëri-tjetrit, ndizini ato dhe lërini flakët të digjen. Ndjehuni të lirë ta përsërisni sa herë të doni dhe besoni se dashuria e vërtetë po vjen drejt jush.

Si të manifestoni rritjen e karrierës

Lidhuni me frymën tuaj dhe shtrëngoni duart, duke përfytyruar energjinë që rrjedh nga koka në majat e gishtave. Pastaj vendosni një kohëmatës për katër minuta dhe shkruani fjalë, fraza, ide ose simbole që ndihen frymëzuese – nga ato që lidhen me punën, ambicien dhe disiplinën.

Kur të mbarojë koha, shndërroni shënimet tuaja në një listë dhe kërkoni tema të përbashkëta (pavarësi, fleksibilitet etj) dhe mendoni se çfarë do të ndodhë më pas.

Si të manifestoni miqësi

Nëse nuk po merr mjaftueshëm “ftesa” ose miqtë aktualë janë gjithnjë të zënë kur bëhet fjalë për të dalë, përdoreni kohë për të parë komunitete të reja: një kurs gjuhe të huaj, klub librash, kërcimi etj. Me kalimin e kohës, do të lidheni dhe do të takoheni me gjithnjë e më shumë njerëz.