Si ta kuptosh që atij i dukesh e parezistueshme në shtrat

107
Sigal

Gjuha e trupit flet vetë, por nëse kishe ndonjë dyshim konfirmoji tani!

Ai shtrëngon duart dhe këmbët

Shenjë që tregon se ai është tërësisht në ekstazë.

Ai do ta bëjë sërish

Do të thotë se i keni bërë gjërat vërtet mirë.

Ai vazhdon të jetë flirtues edhe pas seksit

Rregullon terrenin për herën tjetër: do të thotë se i ka pëlqyer.

Nuk rri dot pa të prekur edhe gjatë ditës

Është kaq i eksituar nga ty sa nuk i mban dot duart në vend.

Ai të thotë që ishte fantastike

Dhe dëshiron që t’i të vazhdodh të bësh atë që po bën.

Ishte fantastike edhe për ty

Nëse për ty do të ishte e sikletshme, të jesh e sigurt që kështu do të ishte edhe për të.

Ai po mëson pozicione të reja

Meshkujt janë konkurrues nga natyra gjë që do të thotë se herët e mëpërparshme, ju keni bërë diçka që ia ka hequr trurin dhe ai do të tregojë se është në lartësinë e duhur gjithashtu.