Rrobat e banjës 2020: Zgjidhni modelin e bërë për ju

200
Sigal

Vera e 2020-ës, mund të jetë ndryshe, por kjo s’do të thotë që ju t’i kaloni ditët e plazhit pa stil! Rrobat e banjës këtë vit sigurohuni të jenë praktike, të rehatshme dhe njëkohësisht t’i përshtaten trendeve më të famshme të verës.

Cilat janë ato?

#1. Rrobat e banjës me kuadrate apo pika, mos i ndani!

Rrobat e banjës 2020: Zgjidhni modelin e bërë për ju

#2. Tie-Dye është kudo, por tek bikinit merr një tjetër pamje!

Rrobat e banjës 2020: Zgjidhni modelin e bërë për ju

#3. Rrudhat janë në modë edhe tek veshjet e plazhit këtë sezon!

Rrobat e banjës 2020: Zgjidhni modelin e bërë për ju

#4. Thuajini PO, bikinit me bel të lartë

Rrobat e banjës 2020: Zgjidhni modelin e bërë për ju

#5. Koha për rroba banje vitage!

Rrobat e banjës 2020: Zgjidhni modelin e bërë për ju