Pse ndodh tradhëtia, ja si shprehet eksperti…

325
Sigal

Shumë studime tregojnë se gratë tradhëtojnë po aq shumë sa burrat. Madje, në varësi të moshës, disa prej tyre tradhëtojnë edhe më shumë. Arsyet pse burrat dhe gratë kanë ndryshuar gjithashtu. Burrat tashmë tradhëtojnë më së shumti nga nevoja për intimitet dhe dashuri, ndërsa gratë thjesht për shkak të nevojave seksuale.

Dr Tammy Nelson, autor i ‘When You’re the One Who Cheats’, mendon se meshkujt në kohët e sotme kanë më shumë gjasa të tradhëtojnë për intimitet se sa thjesht për seks.

Nëse kanë thjesht nevojë për seks, shumica e meshkujve të sotëm kthehen te pornot.

Gratë janë gjithmonë e më shumë të zëna me punë dhe kjo bën që ato të bën jenë 24/7 të gatshme emocionalisht.

Motivimi kyresor është vëmendja emocionale që ata marrin nga tradhëtia.

Gratë nga ana tjetër, tradhëtojnë për pasion dhe seks.

Sipas Dr. Nelson gratë janë të lodhura nga përkujdesja për burrat dhe nga një tradhëti kërkojnë seks pa komplikime.