Për guximtarët! 7 modele thonjsh që do t’ua bëjnë verën më të bukur…

2486
Sigal

Vera ka mbërritur zyrtarisht!

Kjo do të thotë se profili juaj në Instagram do të “freskohet” me foto të reja. Ju do të postoni fosto me rroba banje teksa në duar po mbani një koktejl alkoolik ose jo, ndoshta një akullore dhe është “krim” nëse gjithçka në foto do ishte perfekte, përveç thonjve.

Ndoshta mund t’ju duhen si pa të rëndësishme, por e keni shumë gabim. Më poshtë ne do t’ju japim disa sugjerime si t’i bëni thonjtë këtë muaj. Duan pak guxim, por nuk besojmë se ky është një tipar që juve ju mungon apo jo?