Peizazhet më të pazakonta në botë

375

Ndërkohë që ka shumë destinacione të bëra nga njeriu në mbarë globin, asgjë nuk është aq krijuese sa natyra megjithëse edhe vetë njeriu është një krijim perfekt i natyrës.

Nga pemët që i ngjajnë monstrave, në liqene dhe pellgje uji plot ngjyra të rralla, formacionet shkëmbore të rralla dhe ujëvarat e lavës së shkrirë, këto janë disa nga peizazhet më të pazakonta dhe interesante në botë.

Të gjitha këto peizazhe të veçanta janë krijuar ndër vite nga fenomene të ndryshme që kanë ndodhur në natyrë. Nga tërmetet, vullkanet, stuhitë etj.

Vrima e Mrekullueshme Blu në Belize.

Image

Liqeni Hillier, AustraliImage

Fusha gjeotermale Haukadalur, IslandëImage

Liqeni i ndotur, KanadaImage