Njihuni me Samantha Hess e cila krijoi ‘biznesin’ e përqafimeve

268

Një vajzë e Oregonit, Samantha Hess, vazhdon t’i presë njerëzit dhe është plot me kërkesa: në një javë që kur ajo hapi biznesin profesionalisht, ajo kishte më shumë se 10,000 kërkesa.

Konsumatorët paguajnë 1 dollar në minutë për t’u përkëdhelur në njërën nga katër dhomat e temave brenda zyrave të Samantha. Shërbimi, është mirë të përcaktohet, është absolutisht platonik dhe është rreptësisht e ndaluar të hiqet çdo veshje apo mungesë respekti dhe për siguri të gjitha dhomat janë të monitoruara në video.
Qëllimi i sesioneve të pamfleteve është që të bëjnë njerëzit të ndihen të pranuar dhe të dashur, veçanërisht ata që nuk janë mësuar me kontakt fizik (për arsyet më të ndryshme): në disa raste, Samantha as që prek njerëzit më të turpshëm, por thjesht ulet pranë tyre dhe lexoni atyre një libër.

Tani Samantha po punëson njerëz të tjerë për të ndihmuar atë të plotësojë kërkesën për shërbime dhe ajo ka shpikur një kurs të veçantë trajnimi për të përgatitur “lakmues”.