Njihuni me krijesën më të çuditshme në botë, me trup peshku e gojë krokodili

367

Një krijesë misterioze është parë në Kinë. Me trup peshku dhe me gojë krokodili, krijesa u pa në Parkun e Liqenit të Baiyunit, në Guangzhou. Kafsha e çuditshme ka shkaktuar panik tek qytetarët dhe autoritetet kanë ndaluar notimin në Parkun e Liqenit.