Sigal

Të gjithë e mabni mend kangurin i cili u bë i famshëm nga muskujt e tij.

Kanguri Roger nga parku kombëtar në Alice Springs në Australi, i njohur në rrjetet sociale për nga muskujt e tij të zhvilluar, ka ngordhur në moshën 12-vjeçare.

Roger u shpëtua nga Chris Barnes kur një nënë e një foshnje kangur u godit nga një makinë: të rinjtë u nxorën nga qesja dhe u transferuan në një pronë që më vonë do të bëhej një park i vërtetë kombëtar i quajtur Alice Springs Kennel Shelter.

Roger u bë një yll dhe kishte faqen e tij në rrjetet sociale.