Ngjyrat me të cilat duhet ta lyeni shtëpinë këtë vit, për ta bërë të duket si e re!

106
Sigal

Procesi i lyerjes së shtëpisë mund të jetë i lodhshëm, ndonjëherë edhe i bezdisshëm, por rezultati ia vlen gjithmonë! Shtëpia duke më e re, e freskët dhe plot jetë. Për vitin 2022, ekspertë të arredimit sugjerojnë këto ngjyra. Ju mund të lyeni një mur, një dhomë apo edhe gjithë shtëpinë me to. Ja disa prej tyre:

1. Rozë e lehtë

2. Bojqiell pastel

3. “Sandy stone”

4. E gjelbra “turquoise”

5. Kafe e ngrohtë

6. Gri e thellë

7. E bardhë