Ne nuk kemi qejf të kopjojmë veshjet, por këto 9 kombinime ia vlejnë

192
Sigal

Nuk jemi të sigurt nëse është kjo periudha disi e mërzitshme apo thjesht vetë dimri nuk na jep shumë mundësi zgjedhjeje për veshje. Megjithatë, me dimrin që ndonjëherë po na duket si pranverë, mendojmë se është koha e përkryer për të guxuar.

Shihni në vijim se çfarë kanë veshur fashionistat tani dhe frymëzohuni nga kombinimet e tyre si edhe bëni gati listën me blerjet e ardhshme.

1

Ne nuk kemi qejf të kopjojmë veshjet, por këto 9 kombinime ia

2

Ne nuk kemi qejf të kopjojmë veshjet, por këto 9 kombinime ia

3

Ne nuk kemi qejf të kopjojmë veshjet, por këto 9 kombinime ia

4

Ne nuk kemi qejf të kopjojmë veshjet, por këto 9 kombinime ia

5

Ne nuk kemi qejf të kopjojmë veshjet, por këto 9 kombinime ia

6

Ne nuk kemi qejf të kopjojmë veshjet, por këto 9 kombinime ia

7

Ne nuk kemi qejf të kopjojmë veshjet, por këto 9 kombinime ia

8

Ne nuk kemi qejf të kopjojmë veshjet, por këto 9 kombinime ia

9

Ne nuk kemi qejf të kopjojmë veshjet, por këto 9 kombinime ia