Në Japoni ekziston agjencia që shet shtëpitë ‘e mallkuara’

477
Sigal

Akira ka shitur shtëpitë ‘e mallkuara’ për pesë vjet dhe ka negociuar për rreth 500 shtëpi.

Në Japoni, shumë njerëz besojnë se shtëpitë mund të jenë ‘të mallkuara’ dhe se në to ende lëvizin fantazmat e njerëzve të cilët kanë jetuar më parë në to dhe shpirtrat e vetmuar nuk do të lënë aspak të qetë banorët e rinj të këtyre shtëpive.

Këto prona janë në rritje me një popullsi në rënie japoneze, e cila pritet të bjerë nga 127 milionë në rreth 88 milionë deri në vitin 2065./bbc.com