Sigal

Çantat janë një nga aksesorët më të rëndësishëm për një femër. Pavarësisht ndryshimeve ndër vite ato sërish ngelen një detaj pa të cilin nuk bëjmë dot. Nëse ju hedhim një sy formave të viteve më parë vihet re se modelet e vjetra janë rikthyer në modë dhe nëse në gardërobën e mamit gjeni ndonjë nuk bëni keq ta përdorni. Ne po ju tregojmë një galeri fotosh të cilat korrespondojnë me vitin tuaj të lindjes dhe shikoni se cila ka qenë më ‘in’ në atë periudhë.

1990

1991

"L.A. Story" London - Premiere

1992

image

1993

image

1994

Red Bull Music Academy Sound System

1995

image

1996

image

1997

image

1998

image

1999

2000

2001

2002

2003

2004

2005