Kuptimet pas këtyre 10+ tatuazheve ose do t’ju përlotin!

48
Sigal

1. Gruaja dhe unë bëmë të njëjtin tatuazh. Zogjtë janë familja jonë dhe zogu që fluturon është fëmija që humbëm.

Kuptimet pas këtyre 10+ tatuazheve ose do t'ju përlotin!

2. Kjo është frekuenca audio e të qeshurave të mamit tim. Ajo ndërroi jetë në vitin 2017.

Kuptimet pas këtyre 10+ tatuazheve ose do t'ju përlotin!

3. 5 vjet më parë, humba shtatzëninë time të parë. 2 vjet më parë, humba të dytin.

Kuptimet pas këtyre 10+ tatuazheve ose do t'ju përlotin!

4. Një tatuazh për aftësitë e mia si elektricist. Punoj me këto duar, prandaj e bëra dhe tatuazhin këtu.

Kuptimet pas këtyre 10+ tatuazheve ose do t'ju përlotin!

5. Bëra një tatuazh për të theksuar se nuk përcaktohem nga aftësitë e mia ndryshe.

Kuptimet pas këtyre 10+ tatuazheve ose do t'ju përlotin!

6. Përkujtova përvjetin e parë të operacionit tim në zemër me 2 gjërat që dua më shumë: Muzikën dhe futbollin!

Kuptimet pas këtyre 10+ tatuazheve ose do t'ju përlotin!

7. Një tatuazh për të përkujtuar daljen time si “non-binary”.

Kuptimet pas këtyre 10+ tatuazheve ose do t'ju përlotin!

8. Një tatuazh për dëmtimin tim në tru.

Kuptimet pas këtyre 10+ tatuazheve ose do t'ju përlotin!

9. Mbulova shenjat me qenushin tim që s’jeton më.

Kuptimet pas këtyre 10+ tatuazheve ose do t'ju përlotin!

10. Tatuazhi im i parë përkujton ditën kur bëra transplant zemre.

Kuptimet pas këtyre 10+ tatuazheve ose do t'ju përlotin!

11. Kam kaluar një periudhë të vështirë dhe ky vogëlush ishte i vetmi që më ndihmoi t’ia dilja.

Kuptimet pas këtyre 10+ tatuazheve ose do t'ju përlotin!

12. Një sëmundje më mori këmbën, por arrita të ngrihem përsëri falë kësaj këtu.

Kuptimet pas këtyre 10+ tatuazheve ose do t'ju përlotin!

13. Ky ishte kamioni i gjyshit tim të ndjerë. Kam patur kujtimet më të bukura aty.

Kuptimet pas këtyre 10+ tatuazheve ose do t'ju përlotin!

14. Kur isha fëmijë nuk ngjyrosja dot brenda vijave. Rezultoi se ishte çrregullim personaliteti “borderline”.

Kuptimet pas këtyre 10+ tatuazheve ose do t'ju përlotin!

15. Tatuazhi mes të cilit pranova publikisht se jam pjesë e LGBTQ.

Kuptimet pas këtyre 10+ tatuazheve ose do t'ju përlotin!

16. Në këtë tatuazh, boja është përzier me eshtrat e qenushit tim.

Kuptimet pas këtyre 10+ tatuazheve ose do t'ju përlotin!

17. Ky është tatuazhi im i parë dhe dielli është e fejuara ime.

Kuptimet pas këtyre 10+ tatuazheve ose do t'ju përlotin!