Kjo ngjyrë flokësh është perfekte për ju që doni t’i lyeni flokët pa u kujdesur shumë për to më pas!

184
Sigal

Nëse preferoni tendencat minimaliste të ngjyrës së flokëve dhe po kërkoni të bëni një ndryshim të këndshëm, trendi i “ngjyrës natyrale të viteve ’90” në TikTok mund të jetë fiks për ju!

Me një bazë brune në rrënjë dhe nuanca bjondeje – ky miks duket ideal për vajzat që nuk kanë durim të merren shumë gjatë me flokët dhe mirëmbajtjen e tyre.

Mendojeni ngjyrën si një miks mes flokëve të Cindy Crawford dhe Jennifer Aniston në vitet ’90.

Kjo ngjyrë flokësh është perfekte për ju që doni

Rezultati final mund të variojë nisur nga ngjyra e flokut tuaj natyral, por për këtë duhet të konsultoheni me parukieren tuaj!