Kjo kompani krijon objekte qelqi me hirin e të dashurve tuaj

598
Sigal

Humbja e një njeriu të dashur, është një nga përvojat më të vështira që do të hasni në jetë. Për të ndihmuar në ruajtjen e kujtimeve të gjata, shumë prej nesh duan të kenë një kujtesë fizike për ta mbajtur afër, diçka e bukur dhe kuptimplote që përmban ‘thelbin’ e një personit tonë të dashur.

‘Davenport Memorial Glass’ është specializuar vetëm në këto lloj kujtimesh fizike, duke krijuar copa përkujtimore që mbajnë një sasi të vogël të hirit të një të dashuri me veprat mahnitëse të artit të qelsit. Këmbët e kafshëve janë veçanërisht të popullarizuara dhe janë mjaft të vogla për ju që dëshironi të mbani një pjesë të vogël përherë me vete të maceve apo qenit tuaj të dashur kudo shkoni.

Kjo vlen edhe për njerëzit edhe për personat tuaj të dashur të cilët digjen merret një lugë e hirit të tyre dhe me të krijohet një objekt qelqi i çmuar.