Këto janë 3 ushtrimet që bën Jennifer Aniston për të mbajtur trupin në formë

22
Sigal

Jennifer Aniston i është drejtuar Instagram-it për të zbuluar 3 ushtrimet fizike që e ndihmojnë të qëndrojë në formë. Ajo ka treguar se zgjohet herët në mëngjes dhe ia dedikon kohën: ngjitjeve në malore, squats me një këmbë dhe stërvitje anësore me këmbët.

Këto janë 3 ushtrimet që bën Jennifer Aniston për

INSTAGRAM

Jennifer i kryen të gjitha këto ushtrime mbi një platformë e cila është një nga bashkëpunimet e saj të marketingut, por ti mund t’i bësh në shtëpi pa pajisjen në fjalë.

Këto janë 3 ushtrimet që bën Jennifer Aniston për

INSTAGRAM

Sipas Aniston, këto ushtrime të lodhin shumë dhe kanë efekt që ndihet menjëherë.

Këto janë 3 ushtrimet që bën Jennifer Aniston për

INSTAGRAM

Duke marrë parasysh fizikun që Jennifer me moshën e saj, nuk është ide e keqe t’i konsiderosh këto ushtrime në rutinën tënde.