Këto gjeagjëza do ju fusin në mendime

1359
Sigal

Nuk ka mënyrë më të mirë se ta nisësh ditën me disa pyetje të shpejta. Më poshtë do të gjeni 4 të tilla, që duhet t’i gjeni me patjetër.

Mendoni pak më gjatë për përgjigjen dhe do ja dilni! Mos bëni hile!

1
Të përket ty, por të tjerët e përdorin shumë më shpesh. Cili/cila është?
2
Çfarë nuk marrim dot nga dyshemeja?
3
Është diçka që rritet gjithmonë por nuk ulet kurrë…
4
E hedhim kur na duhet dhe e marrim kur s’na nevojitet më. Dini gjë për çfarë bëhet fjalë?

 

Përgjigjet:

1 EMRI

2 HIJEN

3 MOSHA

4 SPIRANCA