Sigal

Të gjithë i kanë parasysh ata njerëz të cilët rrallë i shohim të buzëqeshur. Në fakt bëhet fjalë për ata të cilët nuk japin kurrë një buzëqeshje, dhe duken sikur çdo ditë kanë nga një hall të ri. Dhe në fakt sipas astrologjisë, janë 3 shenja horoskopi, të cilat kanë tendencën të kenë një qëndrim të rezervuar dhe të distancuar.

Ja se për cilat shenja bëhet fjalë:

1 – Akrepi

2 – Peshqit

3 – Bricjapi