I riu hidhet me parashutë nga pema e kokosit në ujin e Karaibeve për të bërë sërf

67

Një i ri shumë i talentuar arriti të hidhet nga një pemë arre kokosi në ujë, vetëm për të bërë më pas sërf në detin e Karaibeve.

Jeremie Tronet u ngjit në pemë, ndërkohë që ishte i lidhur me parashutën dhe tabelën e tij të sërfit, para se të hidhej në ujërat tropikalë.

Jeremie është një sërfist profesionist, i specializuar në sportin e asistuar nga parashuta.