Hëna e trëndafiltë e së dielës ndriçon atraksionet turistike të botës

50

Bota u mahnit mbrëmjen e së dielës teksa hëna e trëndafiltë ndriçoi qiellin.

Fotografët rreth gjithë botës kapën foto mahnitëse të hënës së plotë mbi atraksione turistike ikonike.

Hëna u pa mbrapa katedraleve, qiellit të Londrës, statujës së Lirisë dhe shumë më tepër.