Guaska që do të zgjidhni fsheh një mesazh për ju, zbulojeni…

269

Shikoni këto tre guaska dhe zgjidhni atë që ju tërheq më shumë!

Guaska e parë

Kjo guaskë është shumë e ndryshme nga jashtë, por edhe nga brenda. Jashtë, është si një mburojë për të mbrojtur krijesën që dikur jetonte atje. Fillimisht ajo ishte e bardhë nga jashtë, por tani, për shkak të akumulimit të rërës së transportuar nga deti është bërë bri dhe kafe e lehtë. Nëse keni zgjedhur këtë, kjo do të thotë se ju i keni rezistuar stuhive dhe tani jeni shumë më të fortë dhe më të mençur.

Guaska e dytë

Për të rinovuar dhe rivendosur energjinë tuaj. Ju gjithashtu mund të përfitoni nga shërimi i energjisë. Kjo është më e butë në pjesën e jashtme se sa brenda. Ka kreshtat që zgjerohen nga baza lart, gati si rrezatimi i rrezeve të diellit. Ashtu sikurse kjo guaskë ju rrezatoni dritë për ata me të cilët viheni në kontakt. Duhet të jeni të kujdesshëm që të mos u dhuroni shumë njerëzve. Mësoni të thoni “jo”. Kjo nuk do të thotë të mos e dërgosh atë rreze drite tek njerëzit, por vetëm të jeni të vetëdijshëm për nevojat tuaja dhe për të vendosur kufij për veten tuaj.

Guaska e tretë

Kjo guaskë është e qetë me një model të bukur të ngjyrave në pjesën e jashtme. Brenda, ka dhëmbë sikur kërkon të paralajmërojë: “Qëndro larg nga shtëpia ime”.

Nëse keni zgjedhur këtë guaskë, kjo do të thotë se është koha për të lënë diçka që nuk ju nevojitet më. Ju mund të ndryshoni nëse vërtet provoni. Është një zgjedhje që vetëm ju mund ta bëni, askush nuk mund ta bëjë këtë për ju.