Gjëja e parë që shihni tregon shumë për personalitetin e gjendjen tuaj mendore

167
Sigal

Psikologët shpeshherë për të bërë vlerësime të personalitetit, përdorin teste projective, që përfshijnë fotografi të ndryshme. Përmes tyre mund të kuptojnë shumë për personalitetin e personit dhe gjendjen e tij mendore. Shikoni këtë fotografi për 10 sekonda dhe tregoni cila është gjëja e parë që po e shihni.

1) Nëse keni parë fytyrën e një alieni:

Keni tendenca të krijoni probleme nga gjërat më të vogla. Duhet ta mblidhni veten mirë dhe të mos shpenzoni energji në brenga të panevojshme. Për ta luftuar më lehtë stresin, provoni edhe teknikat e ndryshme të frymëmarrjes.

2) Nëse keni parë një shpellë:

Është shumë vështirë të dilni nga balancimi. Jeni person i qetë i cili përpiqet ta shoh vetëm anën e mirë të gjërave. Për shkak të forcës së brendshme dhe optimizmit, gjërat negative nuk ju bëjnë presion.

3) Nëse keni parë UFO:

Duket se gjithmonë jenë afër për të ‘eksploduar’. Edhe nivelet më të vogla të stresit mund të shpijnë në probleme shëndetësore si pagjumësia apo ankthet e shpeshta.
Mos i mbani të shtypura gjithmonë emocionet dhe mos i lejoni gjërat e vogla t’ju bezdisin.

Image