Makina më e mirë e nxjerrë ndonjëherë në një ankand publik do të shitet këtë muaj dhe mund të vendosë rekord botëror.

RM Sotheby po planifikon të shfaqë një Ferrari 250 GTO të vitit 1962, që vlerësohet të ketë një çmim prej 45-60 milionë dollarë.

Nëse makina merr një çmim të tillë atëherë do të arrijë të kalojë me lehtësi rekordin e vendosur në vitin 2014 kur një tjetër Ferrari GTO i vitit 1962-’63 u shit për 38 milionë dollarë.