Emra të veçantë bebesh, për ju që s’ju ka pëlqyer asgjë deri tani

154
Sigal

Emrat e bebeve janë një sfidë më vete. Aq më tepër kur shtatzënisë po i vjen fundi dhe duhet patjetër një emër i veçantë për të voglin. Nëse asgjë që keni dëgjuar deri tani s’ju ka pëlqyer, hidhini një sy listës më poshtë:

Emra vajzash

Alexia

Amal

Amelie

Aurelia

Cameron

Carolina

Cleo

Colette

Dua

Estella

Giana

Greta

Iman

Joelle

Livia

Mabel

Maren

Miley

Miriam

Pearl

Regina

Sia

Zoya

Emra djemsh

Alec

Ares

Armando

Bruno

Dennis

Denver

Dustin

Edgar

Lionel

Louie

Neil

Ray