E pa zakontë/ Djali me autizëm lajmëron policinë për humbjen e arushit lodër-mësoni reagimin e tyre

377
Sigal

Një polic i New Jersey, Khari Manzimi, i erdhi në ndihmë një djaloshi 12 vjeçar me autizëm i cili kishte humbur arushin e tij, shkruan Insajderi.

Manzimi mbërriti në shtëpinë e djalit Ryan Paulit pasi djali thirri edhe e mbylli telefonin menjëherë.

Ai tha se trajnimi i tij në autizëm kishte ardhur në ndihmë në atë moment,  dhe ai shkoi në shtëpinë e Ryan dhe i ndihmoi ta gjente arushin.

Babai i djaloshit e falënderoi policinë për përgjigjjen dhe ndihmën e ofruar në gjetjen e arushit të quajtur Freddy.