Disa fotografi te çuditshme që do t’ju bëjnë t’i shikoni dy herë për të kuptuar se çfarë po ndodh vërtetë

448
Sigal

Siç duket disa fotografi janë bërë për të na habitur. Kënde te pazakonshme, reflektime të çuditshme dhe gjëra që ngjajnë sikur diçka krejtësisht ndryshe nga ajo që janë vërtetë e pengojnë mendjen tonë t’i perceptoi gjërat siç janë dhe na bëjnë t’i shikojmë këto fotografi disa herë deri sa të kuptojmë se çfarë po ndodh vërtetë.

  1. Kjo dorë është e zhytur në ujë shumë të pastër (në Suedi)

Image

2. Kur i kapsit sytë më shpejtë sesa blici i kamerës

Image

3. Nuk është det…është thjesht një qese plastike

Image

4. Kjo po që është një zgjatje!

Image

5. Kulla e Hapësirës ne Siatëll del përmbi re dhe duket sikur “Qyteti i reve” nga “Star Wars”

Image

6. Mijëra sorra duke ndenjur në lisa të mbuluar me borë

Image

7. Oh çfarë dorëze e bukur! Prit… nuk është dorëz!

Image

8. Kjo nuk është pikturë… është dritare e një shtëpie të braktisur në Australi

Image

9. Ky reflektim i llampës duket sikur UFO

Image

10. Duket sikur po digjet, por në fakt është vetëm reflektimi i diellit

Image

11. Ujë i ngrirë por duket sikur hartë topografike

Image

12. Shiko mirë! Nuk është gjethe

Image

13. Mjegulla e ka mbuluar Krasnojarskun!

Image

14. Shishet e verës janë shkrirë gjatë një zjarri në pyll dhe ja si duken tani

Image

15. Kur harron se je thjesht sallatë e gjelbër dhe bëhesh bredh i vogël

Image